×

BOUW

Jobo de Bouwers is uw partner in ieder bouwproject. Kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring en kwaliteit. We zijn met name actief in de regio Groot-Leiden. Omdat wij hier een groot regionaal netwerk hebben, kunnen we goed op de lokale behoefte inspelen. Mede dankzij onze grote betrokkenheid in de regio, zijn wij de meest geschikte partner om uw bouwproject op ons te nemen.

Daarbij hebben wij alles onder één dak, wat betekent dat wij ieder type bouwproject voor u kunnen realiseren. Bouwen en verbouwen, renoveren en onderhouden, we doen het allemaal met een team van vakmensen. Wij nemen de zorg van de bouw in iedere fase van het traject volledig voor u uit handen en daarbij bent u altijd verzekerd van een probleemloos bouwproces, een duidelijke planning en korte lijntjes met uw vaste contactpersoon. Ook blijven onze vakkundige bouwers gedurende het hele traject nauw betrokken en staan te allen tijde voor u klaar. Zo bent u bij Jobo de Bouwers altijd verzekerd van een zorgeloos bouwproces en een perfect eindresultaat.

VOOR WIE

Jobo de Bouwers bouwt voor bedrijven, beleggingsmaatschappijen, gemeenten, woningbouwverenigingen en andere (zorg)instellingen. Door onze kennis, expertise en jarenlange ervaring én de korte lijnen die wij tijdens het traject met u onderhouden, kunnen wij uw project snel en op een hoog niveau realiseren. Van winkelverbouwingen, bedrijfsverzamelgebouwen en kantoorpanden, tot aan klinieken en laboratoria met alle benodigde voorzieningen. Ook het onderhouden, renoveren en bouwen voor woningcorporaties behoort tot onze dienstverlening.

Bent u op zoek naar meer informatie of bent u benieuwd of en hoe wij iets voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden en een eventuele samenwerking met u te bespreken.

Albert Brink
Albert Brink
Directeur Bouw albertbrink@jobodebouwers.nl

PROJECTEN

Jobo de Bouwers houdt zich al geruime tijd bezig met de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits. Maar vanwege de groeiende interesse vanuit de markt, is de bouw van nog meer bedrijfsunits in een stroomversnelling geraakt. Onder de naam Joenit.nl biedt Jobo de Bouwers op verschillende locaties in de regio Groot-Leiden kwalitatief hoogstaande bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Of u nu als (startend) ondernemer op zoek bent naar een betaalbare, ruime en duurzame bedrijfsruimte of dat u als particulier op zoek bent naar een praktische oplossing om uw boot, oldtimer of andere waardevolle spullen te stallen, de Joenits van Jobo de Bouwers lenen zich hier uitstekend voor en zijn bovendien een erg goede investering.  

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers