×

Handelsweg, Alphen aan den Rijn
12 Bedrijfsunits

Alphen aan den Rijn

Aan de rand van het bedrijventerrein ‘Rijnhaven’, nabij de rijksweg N11 in Alphen aan den Rijn werden 12 nieuwe bedrijfsunits gerealiseerd door Jobo De Bouwers. Deze hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling aan de Handelsweg 16 heeft een opvallende signatuur. De bedrijfsverzamelgebouwen zijn voorzien van aluminium kozijnen en de geraffineerde belijning aan de gevel zorgt voor de dynamiek van de bedrijfspanden.

Deze solide bedrijfsunits zijn opgebouwd uit duurzame materialen, betonnen vloeren en binnenwanden van kalkzandsteen. Er zijn vele opties voor wat betreft de indeling en er kunnen ook meerdere bedrijfsunits aan elkaar gekoppeld worden. Ook bestonden er diverse mogelijkheden om uit de vele kopers keuze opties de unit naar eigen wensen te laten opleveren. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden tot het maken van toiletten, pantry’s, diverse indelingen en daklichten.

Er is royale parkeergelegenheid voor de deur en in de veelal groene omgeving. Deze bedrijfsunits, die in gebruik tot en met bedrijfsactiviteit 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten vallen, zijn uitermate geschikt voor beleggers in onroerend goed, ondernemers die de locatie willen gebruiken als opslagruimte of particulieren die meer opslagruimte wensen voor bijvoorbeeld een caravan of boot.

Het project is succesvol verkocht door Basis Bedrijfshuisvesting Alphen en het project is eind 2022 succesvol opgeleverd aan de VvE (JWA Beheer Roelofarendsveen) en de individuele kopers!

Heeft u vragen over een van onze projecten of bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in.


Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers