×

Over ons

OVER ONS

Bij Jobo de Bouwers geloven we in de nieuwe manier van bouwen. Dit betekent bouwen waarbij de wens van de gebruiker centraal staat en waarbij we samen met de opdrachtgever de beste oplossing realiseren. Wij zijn een ontwikkelend bouwbedrijf dat al sinds 1975 bestaat en zeer actief is in de regio Groot-Leiden. Met onze ruim 45 jaar ervaring zijn wij thuis in de meest uiteenlopende bouwdisciplines: van woningbouw tot utiliteitsbouw en van vastgoedontwikkeling tot renovatie en restauratie. Daarbij bouwen en ontwikkelen we met het oog op klantgerichtheid, gebruiksgemak, innovatie en duurzaamheid. Onze grootste kracht? We komen onze afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen in dienst.

Als ontwikkelende bouwers kunnen we de meest uiteenlopende opdrachtgevers bedienen, waaronder gemeenten, bedrijven, beleggingsmaatschappijen, woningbouwverenigingen, (zorg)instellingen en particulieren. Jobo de Bouwers heeft een uitstekend uitgerust bedrijfsbureau en professionele werkplaats. Onze kenmerkende gele bussen zijn volledig uitgerust als mobiele werkplaats, met alle moderne gereedschappen en apparatuur.

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland, hebben een BouwGarant-keurmerk en werken samen met gespecialiseerde partners, die altijd en overal inzetbaar zijn. Het bouwproces kan daardoor gestroomlijnd verlopen. Onze visie op echte dienstverlening? Voor elke opdracht de beste en meest efficiënte oplossing bieden, waarbij wij op ieder moment van het traject voor u klaar staan. Ook na de oplevering.

Onze mensen

Jeroen de Bree
Jeroen de Bree
Projectontwikkelaar jeroendebree@jobodebouwers.nl
Shirley Bakhuizen
Shirley Bakhuizen
Manager Vastgoed shirleybakhuizen@jobodebouwers.nl
Albert Brink
Albert Brink
Hoofd Bouwbureau albertbrink@jobodebouwers.nl
Esther Audier
Esther Audier
Financieel Directeur estheraudier@jobodebouwers.nl

Neem contact op

Bent u op zoek naar meer informatie over één van onze disciplines of kunnen wij op een andere manier iets voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze contactpersonen. Hij/zij gaat graag met u in gesprek om een mogelijke samenwerking te bespreken. Natuurlijk kunt u ook onderstaand contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen.


Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers