×

Ontwikkeling

Projectontwikkeling gaat verder dan alleen bouwen en daar komt nogal wat bij kijken: het idee, plan, bestemming, vergunning, bouw, marketing, leefconcept en verkoop. Daarnaast moet ieder project volledig aansluiten bij de behoefte van alle betrokken partijen, zoals de gemeente, bewoners en bedrijven. Met onze jarenlange expertise zijn wij de partij om uw project te ontwikkelen en realiseren. Wij zijn betrokken, betrouwbaar en leveren altijd de hoogste kwaliteit. We zijn met name actief in de regio Groot-Leiden waar we zowel binnen als buiten de bebouwde kom ontwikkelen. Daarbij hebben we nadrukkelijk oog voor de leefomgeving en onderhouden nauw contact met alle betrokken partijen en omwonenden. Hierdoor en door onze kennis van de regionale markt, kunnen we goed inspelen op de lokale behoefte. We hebben een breed netwerk van professionele partners. Dit betekent dat we per project in staat zijn om een op maat gesneden team van specialisten samen te stellen. Van stedenbouwkundigen en architecten tot specifieke adviseurs. Dankzij onze grote kennis van de regionale markt, kunnen wij zo de meest uiteenlopende projecten voor u realiseren, met aandacht voor de omgeving en waarbij comfortabel wonen en werken én behoud van unieke historische details hoog in het vaandel staat.

ONTWIKKELPOSITIES

Voor de realisatie van onze projecten verwerven wij graag ontwikkelposities. Over het algemeen zijn dit (vervallen) panden, agrarische gronden en bouwgronden, bedrijfslocaties of ontwikkellocaties die wij samen met de huidige eigenaren in overleg met gemeentes kunnen ontwikkelen.

Wij zijn in de regio Groot-Leiden dé partij om uw pand en/of uw locatie aan te kopen. Jobo de Bouwers is een middelgroot ontwikkelend bouwbedrijf dat financieel daadkrachtig is om zelf risicodragend te ontwikkelen. Gezien onze jarenlange ervaring zijn wij een specialist in het (her)ontwikkelen van bestaande panden en locaties in samenspraak met de eigenaren en gemeentes. Daarnaast genereren wij concurrerende grondwaardes voor verkopende partijen.

MEERWAARDE CREËREN

Wij werken met de grootste aandacht en creativiteit aan projecten. Als ontwikkelende bouwer hebben wij een meerwaarde in het gehele ontwikkeltraject, alle expertise onder één dak!

Uitdagingen daar houden wij van! Een gezonde dosis creativiteit en een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid om gezonde woon- en/of werkomgevingen te creëren zijn onze drijfveren. Met een gedreven team van specialisten gaan wij het gesprek aan met de omgeving om een fijne samenwerking met de grondeigenaar, omwonenden en andere belanghebbenden te kunnen waarborgen.

We zoeken bij alle uitdagingen naar het creëren van waarde voor alle partijen. Zo kunnen we onze meerwaarde inzetten om een hogere grondwaarde te genereren voor eigenaren van panden en/of posities en tegelijkertijd (maatschappelijke)projecten met gezonde rendementen realiseren.

Bent u benieuwd wat wij voor meerwaarde aan uw pand en/of locatie kunnen toevoegen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor aankoop of samenwerking te bespreken.

VOOR WIE

Jobo de Bouwers ontwikkelt en realiseert nieuwe woningbouwprojecten, bedrijfsverzamelgebouwen en kantoorlocaties voor gemeenten, woningcorporaties, grondeigenaren en pandeigenaren. Dit doen wij op een duurzame en hoogstaande manier. Daarbij staan we in nauw contact met u als opdrachtgever, zodat we snel kunnen schakelen en adequaat kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. We selecteren de bouwterreinen en verzorgen de aankoop en financiering van de projecten. Zowel zelfstandig als in samenwerking met alle betrokken partijen. Daarnaast beantwoorden wij alle vragen op het gebied van infrastructuur, milieusituatie, functionaliteit, beheer en identiteit.

Jeroen de Bree
Jeroen de Bree
Projectontwikkelaar jeroendebree@jobodebouwers.nl

Jobo de Bouwers houdt zich al geruime tijd bezig met de ontwikkeling en realisatie van bedrijfsunits. Maar vanwege de groeiende interesse vanuit de markt, is de bouw van nog meer bedrijfsunits in een stroomversnelling geraakt. Onder de naam Joenit.nl biedt Jobo de Bouwers op verschillende locaties in de regio Groot-Leiden kwalitatief hoogstaande bedrijfsunits aan voor particulier of zakelijk gebruik. Of u nu als (startend) ondernemer op zoek bent naar een betaalbare, ruime en duurzame bedrijfsruimte of dat u als particulier op zoek bent naar een praktische oplossing om uw boot, oldtimer of andere waardevolle spullen te stallen, de Joenits van Jobo de Bouwers lenen zich hier uitstekend voor en zijn bovendien een erg goede investering.  

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers