×

Industrieweg 12, Zoeterwoude
25 Bedrijfsunits Ontwikkeling

Zoeterwoude

Joenit.nl, het nieuwste concept van Jobo de Bouwers, zijn bedrijfsunits. Een interessante optie voor particulieren, ondernemers en beleggers.  

Op de absolute zicht locatie hoek van de Industrieweg en de Produktieweg op bedrijventerrein ‘De Grote Polder’ te Zoeterwoude zijn wij voornemens om een nieuw complex te realiseren met 25 bedrijfsunits. Het bedrijventerrein ‘De Grote Polder’ is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar via de A4 en de N11. Tevens is de bereikbaarheid via het openbaar vervoer uitstekend, diverse bushalten bevinden zich in de directe omgeving van de locatie. Er is royale parkeergelegenheid voor de deur.

De hoogwaardige en duurzame nieuwbouwontwikkeling wordt uitgevoerd met een opvallende signatuur. De bedrijfsunits zijn voorzien van aluminium kozijnen en de geraffineerde belijning aan de gevel zorgt voor extra dynamiek in het gevelbeeld.     

Deze solide Bedrijfsunits zijn vooral opgebouwd uit duurzame materialen, betonnen vloeren en binnenwanden van kalkzandsteen. Er zijn vele opties voor wat betreft de indeling en er kunnen ook meerdere bedrijfsunits aan elkaar gekoppeld worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om uit de vele kopers keuze opties uw unit naar uw wensen te laten opleveren. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden tot het maken van toiletten, pantry’s, diverse indelingen en daklichten.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers die de locatie willen gebruiken als bedrijfsruimte, particulieren die meer opslagruimte wensen voor bijvoorbeeld een caravan of boot of voor beleggers in onroerend goed.

Streven is om met die plan in de zomer van 2022 in verkoop te gaan.

Schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven via:
E. info@joenit.nl
T. 071 522 72 25
W. www.joenit.nl

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2022 Jobo de Bouwers