×

Vastgoed

VOOR WIE

Bij Jobo de Bouwers kunt u bouwen op jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed. Wij komen onze afspraken na en overtreffen graag uw verwachtingen. Wij geloven in langdurige relaties en investeren daar ook in. Onze klanten waarderen onze open en eerlijke communicatie. Dit kunnen woningverkopers zijn die kapitaal willen vrijmaken, woningzoekenden die een huis, studio of appartement willen kopen of huren en/of beleggers die leegstand tegen willen gaan. Vanuit deze waarden geven wij al sinds 1975 betekenis aan onze rol in de regio Groot-Leiden. Zo hebben we menig monumentaal pand in Leiden en omgeving omgebouwd tot prettige woon- en/of werklocaties en vervallen wijken getransformeerd tot innovatieve en duurzame nieuwbouwprojecten, met een bestemming die past binnen de omgeving.

AANKOOP PANDEN

In de regio Groot-Leiden zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe kansen, locaties en projecten. Dit kunnen ontwikkelposities zijn voor de korte of lange termijn of agrarische gronden met, of zonder bebouwingsmogelijkheden. Ook zoeken wij kantoorpanden, bedrijfslocaties en andere (monumentale) panden voor de (her)ontwikkeling tot nieuwe bestemmingen.

Voor onze eigen beleggingportefeuille zijn we ook zeer geïnteresseerd in vastgoed bestemd voor wonen en/of werken. Heeft u vastgoed in uw bezit en merkt u als eigenaar dat u veel tijd kwijt bent aan de verhuur, de verzekeringen en het onderhoud? Of heeft u altijd al gedroomd van een boot, een wereldreis of een tweede huis in een tropisch land, maar nooit het geld kunnen vrijmaken omdat uw kapitaal vast zit in een woning of bedrijfspand? Jobo de Bouwers neemt graag de zorg van uw vastgoed uit handen, zodat u kunt genieten van extra financieel vermogen en/of een vervroegd of aanvullend pensioen. Wij nemen uw vastgoed van u over en u ontvangt van ons een marktconforme prijs. Indien u dat wenst kunt u er zelfs voor kiezen om in het pand te blijven wonen door deze van ons te huren. Het voordeel hiervan is dat er niets aan uw woonsituatie verandert, behalve dat u de waarde van het pand alvast verzilvert.

Heeft dit uw interesse gewekt en bent u benieuwd wat wij hierin voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

IN DE VERKOOP/VERHUUR

Uit onze beleggingsportefeuille bieden wij regelmatig woningen, appartementen, bedrijfspanden en zelfs bedrijfsverzamelgebouwen aan voor de verkoop of verhuur. Bent u op zoek naar een geschikte woonruimte of bedrijfsruimte? Door onze ruime expertise bieden wij een ruim en uniek aanbod aan panden met oog voor historische details en tegen een betaalbare prijs. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de projecten die wij op dit moment te koop of te huur aanbieden met daarbij alle benodigde informatie.

Heeft u interesse in één van de projecten of wilt u ergens graag meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Shirley Bakhuizen
Shirley Bakhuizen
Manager Vastgoed shirleybakhuizen@jobodebouwers.nl

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers