×

Rooseveltstraat 18, Leiden

Leiden

De Rooseveltstraat heeft van origine een industrieel karakter. De laatste jaren is hard gewerkt aan revitalisatie van het terrein en mede door vestiging van een aantal showrooms en de bouw van nieuwe bedrijfspanden is de uitstraling sterk verbeterd. Aan de rand van de Leidse binnenstad is het een prima locatie voor aanbieders van producten en diensten in de Leidse regio, maar ook de aansluiting met de A4 ligt vlakbij, waardoor de bereikbaarheid optimaal is. Bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Diverse bushalten zijn gesitueerd in de directe omgeving van het bedrijfsverzamelgebouw.

Het betreft hier een solitair kantoorgebouw gelegen op zichtlocatie in de Rooseveltstraat. Het gebouw bestaat uit twee bouwlagen en heeft voldoende eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het object zijn onder andere de Sligro, Toolstation en Plieger gevestigd. Verder is in de directe omgeving winkelcentrum ‘De Luifelbaan’ en is NS Station ‘Lammenschans’ op loopafstand gelegen. Het onroerend goed is thans in gebruik als kantoorruimte. Bouwjaar tachtiger jaren.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers