×

Treubstraat 17, Rijswijk
32 Bedrijfsunits

Rijswijk

Succesvol verkocht: 32 bedrijfsunits op zichtlocatie in Rijswijk op de hoek van de Treubstraat en de Diepenhorstlaan.  

Op de absolute zichtlocatie op de hoek van de Treubstraat en de Diephorstlaan op bedrijventerrein Plaspoelpolder te Rijswijk hebben wij een nieuw complex gerealiseerd met 32 bedrijfsunits, vanaf circa. 120 m2 BVO. De Plaspoelpolder, gelegen tussen Den Haag en Delft, maakt onderdeel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Via de snelwegen A4, A13 en de A12 heeft de locatie een perfecte auto ontsluiting net als een praktische fiets en OV-ontsluiting en een gunstige ligging ten opzichte van bestaande economische en maatschappelijke voorzieningen.

Opslag, werkplek of investering

De hoogwaardige en duurzame nieuwbouwontwikkeling zijn uitgevoerd met een opvallende signatuur. De bedrijfsunits zijn voorzien van aluminium kozijnen en de geraffineerde belijning aan de gevel zorgt voor extra dynamiek in het gevelbeeld. De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers die de locatie willen gebruiken als bedrijfsruimte, particulieren die meer opslagruimte wensen voor bijvoorbeeld een caravan of boot of voor beleggers in onroerend goed.

In de zomer van 2022 zijn wij in verkoop gegaan, en eind 2022 zijn alle units verkocht.

Solide Joenits

Deze solide Bedrijfsunits zijn vooral opgebouwd uit duurzame materialen, betonnen vloeren en binnenwanden van kalkzandsteen. Er zijn vele opties voor wat betreft de indeling en er kunnen ook meerdere bedrijfsunits aan elkaar gekoppeld worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om uit de vele kopers keuze opties uw unit naar uw wensen te laten opleveren. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden tot het maken van toiletten, pantry’s, diverse indelingen en daklichten.

In totaal worden twee blokken gerealiseerd, die in spiegelbeeld van elkaar worden gebouwd. Door gebruik te maken van transparante elementen worden zichtlijnen gecreëerd die zorgen voor een open karakter. Elke Joenit is voorzien van twee parkeerplaatsen en er zijn mogelijkheden voor de aankoop van extra parkeerplaatsen.

Jobo de Bouwers

Jobo de Bouwers is met de bouw van bedrijfsverzamelgebouwen in de regio Groot-Leiden, specialist in het aanbieden van bedrijfsunits. Wij bouwen al tientallen jaren bedrijfsverzamelgebouwen, maar door groeiende interesse vanuit de regionale markt is de bouw ervan de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt.

De bedrijfsverzamelgebouwen en haar ‘Joenits’ zijn van zeer hoogstaande kwaliteit, duurzaam gebouwd en altijd gunstig gelegen. Kenmerkend voor de Joenits zijn de verticale houten accenten in de vorm van balken, die aan de bovenkant een dikke grijze stip hebben. De balken staan tegen de scheidingswanden van de verschillende bedrijfsunits. De Joenits zijn koppelbaar en minimaal tweelaags: beneden de bedrijfshal, boven een vrij indeelbare ruimte.

De succesvolle verkoop is verricht door:

Basis Bedrijfshuisvesting
E. leiden@basis.nl
T. 071 – 523 32 77
W. www.basis.nl

ROBSWART Bedrijfshuisvesting
E. info@rob-swart.nl
T. 079 – 351 31 11
W. www.rob-swart.nl

Heeft u vragen over een van onze projecten of bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in.


Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers