×

Rijksstraatweg, Sassenheim
19 Bedrijfsunits

Sassenheim

De units zijn hoogwaardig uitgevoerd

Aan de drukke Rijksstraatweg in Sassenheim, nabij de A44, is Jobo De Bouwers druk bezig geweest met de realisatie van 19 unieke nieuwe bedrijfsunits. De locatie is uitstekend bereikbaar. De Rijksstraatweg sluit direct aan op de A44 (Amsterdam-Den Haag).

De bedrijfsunits zijn hoogwaardig uitgevoerd met een opvallende signatuur. Opvallend bij de gebouwen zijn de verticale houten accenten in de vorm van balken, die aan de bovenkant een dikke grijze stip hebben. De balken staan tegen de scheidingswanden van de verschillende bedrijfsunits, die zorgen voor een dynamische uitstraling van de units. De bedrijfsunits variëren vanaf ca. 124 m² tot ca. 260 m².

Geschrikt voor zowel bedrijfsdoeleinden en particulier

Ondernemers kunnen de units gebruiken als opslagruimte of werkplaats. De units zijn niet alleen voor bedrijfsdoeleinden geschikt, ook particulieren kunnen er gebruik van maken, bijvoorbeeld als stalling voor motoren, auto’s en boten. In totaal komen er vier blokken, die in een driehoek worden gebouwd. Twee zijdes worden begrensd door water.

Door de ligging aan het water is er aan één zijde een steiger gerealiseerd waardoor extra kwaliteit aan het plan is toegevoegd. Dit biedt kansen om hier boten aan te leggen dan wel binnen te stallen. Elke unit is voorzien van twee parkeerplaatsen en er zijn mogelijkheden voor de aankoop van extra parkeerplaatsen.

 

Solide opgebouwd met duurzame materialen

De bedrijfsunits zijn vooral solide opgebouwd met duurzame materialen, betonnen vloeren en kalkzandstenen binnenwanden. Er zijn diverse opties voor wat betreft de indeling en er kunnen eventueel meerdere bedrijfsunits aan elkaar worden gekoppeld. Ook zijn er vele kopers keuze opties, zoals het laten maken van pantry’s, toiletten, extra daglicht toetredingen, indelingen etc.

Het project is volledig uitverkocht door Basis Bedrijfshuisvesting Leiden! In het 2e kwartaal van 2022 is er begonnen met de bouw van dit project!

Heeft u vragen over een van onze projecten of bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in.


Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers