×

Industrieweg 9-15, Zoeterwoude
22 bedrijfsunits

Zoeterwoude

Joenit.nl, hét concept van Jobo de Bouwers, zijn bedrijfsunits. Een interessante optie voor particulieren, ondernemers en beleggers.  

Op de gunstig gelegen locatie aan de Industrieweg op bedrijventerrein ‘De Grote Polder’ te Zoeterwoude zijn wij voornemens om een nieuw complex te realiseren met 22 bedrijfsunits. ‘De Grote Polder’ is gemakkelijk bereikbaar met eigen vervoer via de A4 en de N11. Bovendien is het uitstekend verbonden met het openbaar vervoer, met diverse bushaltes in de nabije omgeving. Parkeergelegenheid is ruimschoots beschikbaar voor de deur.

Hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling

De hoogwaardige en duurzame nieuwbouwontwikkeling wordt uitgevoerd met een opvallende signatuur. De bedrijfsunits zijn voorzien van aluminium kozijnen en de belijning aan de gevel zorgt voor extra dynamiek in het gevelbeeld.

Bijzonder zijn de verticale houten accenten in de vorm van balken die langs de scheidingswanden van de verschillende bedrijfsunits lopen. Deze balken voegen een extra dimensie toe aan het geheel, waardoor de units een dynamische uitstraling krijgen.

Diverse opties voor de indeling van de Unit

De bedrijfsunits zijn opgebouwd uit duurzame materialen, betonnen vloeren en binnenwanden van kalkzandsteen. Er zijn diverse opties voor wat betreft de indeling en er kunnen ook meerdere bedrijfsunits aan elkaar gekoppeld worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om uit de diverse kopers keuze opties uw unit naar uw wensen te laten opleveren. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden tot het maken van toiletten, pantry’s, diverse indelingen en daklichten.

De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor ondernemers die de locatie willen gebruiken als bedrijfsruimte, particulieren die meer opslagruimte wensen voor bijvoorbeeld een caravan of boot of voor beleggers in onroerend goed.

In de verkoop

Wij zijn voornemens om in de zomer van 2024 met het plan in verkoop te gaan. Voor meer informatie, of om op de hoogte te blijven? Neem contact op met Basis Bedrijfshuisvesting Leiden via 071 523 32 77 of via leiden@basis.nl.

Ook kunt u contact opnemen met Joenit.nl via 071 522 72 25 of via info@joenit.nl.

Heeft u vragen over een van onze projecten of bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in.


Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers