×

Oude Rijn / Haarlemmerstraat, Leiden
9 woningen

Leiden

In opdracht van Jobo de Bouwers is het Rijksmonument Oude Rijn 90 en Haarlemmerstraat 213 te Leiden getransformeerd naar 6 studio’s en 3 appartementen. Op de begane grond is Broodje Ben gehuisvest.

Het pand Oude Rijn 90, welke in 1975 met het pand Haarlemmerstraat 213 is verbonden, heeft een Rijks monumentale status. Het pand heeft ook de status ‘Karakteristiek’.

In totaal werden er 9 nieuwe wooneenheden gerealiseerd in het bestaande pand. Via de entree aan de Oude Rijn wordt middels een nieuwe trap de 1e verdieping bereikt. Op de begane grond wordt een aparte fietsbergruimte geplaatst ten behoeve van de bergruimte.
In het pand Oude Rijn 90 werden 6 studio’s gerealiseerd met allen een eigen toilet en doucheruimte en in de Haarlemmerstraat werden 3 appartementen gerealiseerd. 

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers