×

Hoge Rijndijk, Zoeterwoude Rijndijk
4 woningen & 9 appartementen

Zoeterwoude Rijndijk

Nieuwbouwproject ‘De Berkenhof’ is gelegen aan de Hoge Rijndijk in Zoeterwoude, op steenworp afstand van het centrum van Leiden. De waterrijke omgeving wordt gekenmerkt door monumentale boerderijen, molens en kerken. Zoeterwoude is vooral bekend om haar kaasboerderijen en de Heineken-brouwerij. Het dorp is via de Oude Rijn direct verbonden met Leiden. Het centrum van Leiden is via de Hoge Rijndijk met de auto of fiets gemakkelijk bereikbaar.

‘De Berkenhof’ is een nieuwbouwproject in Zoeterwoude waarbij vier riante villa’s aan de Oude Rijn werden gerealiseerd in combinatie met 9 appartementen. Iedere villa heeft een oppervlakte van 165 m2, gelegen op ruime kavels. De kaveloppervlakte varieert van 264 tot meer dan 330 m2.

De modern ogende villa’s zijn uit hoogwaardige materialen vervaardigd en opgeleverd met nieuwbouwgarantie (Bouwgarant). Iedere woning beschikt over een eigen oprit met stenen garage. Bovendien liggen de meeste villa’s direct aan het water. De ruime indeling van zowel de woning als het kavel, evenals de talrijke opties, zorgen ervoor dat u de woning helemaal naar uw wensen kunt aanpassen.

De 9 appartementen beschikken over de nodige luxe en hebben allen een eigen buitenruimte aan het water. Alle appartementen zijn opgeleverd met een moderne badkamer en er is een lift aanwezig in het pand.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers