×

J. Keplerweg, Alphen aan den Rijn
36 Bedrijfsunits

Alphen aan den Rijn

Aan de rand van het bedrijventerrein Molenwetering langs de N11 in Alphen aan den Rijn werden 36 nieuwe Business Units gerealiseerd door Jobo De Bouwers. Deze hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling aan de J. Keplerweg 10 heeft een opvallende signatuur. De bedrijfsverzamelgebouwen zijn voorzien van aluminium kozijnen en de geraffineerde belijning aan de gevel zorgt voor de dynamiek van de bedrijfspanden.

Deze solide Business Units zijn opgebouwd uit duurzame materialen en de binnenwanden zijn van kalkzandsteen. Er zijn vele opties voor wat betreft de indeling en er kunnen ook meerdere bedrijfsunits aan elkaar gekoppeld worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om uit de vele kopers keuze opties uw unit naar uw wensen te laten opleveren. Er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden tot het maken van toiletten, pantry’s, diverse indelingen en daklichten.

Er is royale parkeergelegenheid voor de deur en in de veelal groene omgeving. Deze Business Units, die met gebruik tot en met bedrijfsactiviteit 2 van de Staat van Bedrijfsactiveiten vallen, zijn uitermate geschikt voor beleggers in onroerend goed, ondernemers die de locatie willen gebruiken als opslagruimte of particulieren die meer opslagruimte wensen voor bijvoorbeeld caravan of boot.

Het project is succesvol verkocht door Basis Bedrijfshuisvesting Alphen en Van Der Kooij Makelaars.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers