×

Merwedeweg, Breukelen
32 Bedrijfsunits

Breukelen

Het nieuwbouwproject ‘Bedrijvencomplex-Merwede’ aan de Merwedeweg bestaat uit drie representatieve gebouwen, met elk meerdere multifunctionele bedrijfsunits vanaf circa. 70 m² tot 132 m² bvo. Het nieuwbouwproject is door Jobo de Bouwers gerealiseerd in opdracht van Projectontwikkeling Breukelen B.V.

De gebouwen hebben een moderne uitstraling, met klassieke gevels aan de straatzijde. De gebouwen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen. Het bedrijventerrein is goed te bereiken, omdat het direct gelegen is aan de A2. Ook is het dorpscentrum van Breukelen op korte afstand en door middel van de Breukelerbrug over het Amsterdam Rijnkanaal goed te bereiken.

Makelaar: Basis Bedrijfshuisvesting Leiden – Ans de Wijn

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers