×

Steekterweg, Alphen aan den Rijn
5 woningen

Alphen aan den Rijn

Op een schitterende locatie aan de Oude Rijn zijn vijf vrijstaande woningen gerealiseerd. Het kleinschalige nieuwbouwproject ‘Steektervaart’, aan de rand van Alphen aan den Rijn, levert vijf unieke woningen op, die direct aan het water gelegen zijn.


‘Steektervaart’ is gerealiseerd in een heerlijke, rustige omgeving. Tegelijkertijd ligt de moderne gezinswoning vlakbij het levendige centrum van Alphen aan den Rijn. De nieuwe woningen ogen traditioneel, maar zijn volgens de laatste normen gebouwd. De woningen zijn uit hoogwaardige, duurzame materialen vervaardigd en opgeleverd met nieuwbouwgarantie (Bouwgarant).

Het bijzondere aan de woningen waren de opties voor de buitengevel: er was keuze uit zeven kleuren metselwerk en drie kleuren rabatdelen. Daarnaast bestond de mogelijkheid om de indeling van de woning naar eigen wens te wijzigen.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers