×

Frederik van Eedenplein, Hazerswoude-Rijndijk
Kleinschalige woonvorm

Hazerswoude-Rijndijk

‘Herbergier’ Hazerswoude-Rijndijk is gevestigd in de oostvleugel van het voormalige gemeentehuis. Dit pand met zijn grote herkenbare toren heeft een prachtig uitzicht over enerzijds de vijver en anderzijds de Oude Rijn en ligt op 100 meter afstand van de winkels.

‘De Herbergier’ is een kleinschalige woonvorm waar mensen met geheugenproblemen terecht kunnen als zelfstandig wonen niet meer lukt. Medewerkers van ‘De Herbergier’ begeleiden de bewoners in het dagelijks leven op een bijzonder gewone en liefdevolle manier. Persoonlijke aandacht en tijd voor de bewoners staan hierbij voorop. 

Iedere bewoner heeft in de Herbergier een ruime kamer variërend van circa 40 tot 60 vierkante meter. De kamer is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en wordt volledig naar eigen smaak ingericht. Tevens heeft de Herbergier een gezamenlijke royale woonkeuken met een extra huiskamer. 

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers