×

Zijlsingel, Leiden
46 Appartementen

Leiden

Duurzaam buiten wonen en toch vlakbij de stad. Die wens werd werkelijkheid bij ‘De Ruyter’ in Leiden. ‘De Ruyter’ ligt tussen de twee stations: Leiden Centraal Station en Leiden Lammenschans. Op loopafstand van de historische binnenstad. Wat verder erg bijzonder is aan de ligging van De Ruyter is dat het tegenover ‘de Meelfabriek’ ligt.

De woningen zijn verdeeld over 2 gebouwen (gebouw A en gebouw B). Gebouw A aan de Zijlsingel is geheel ontworpen in de sfeer van de aangrenzende percelen. Hierdoor is de beleving van het gebouw authentiek. De buitenmuren zijn opgetrokken uit een baksteen die past in het straatbeeld. De begane grondwoningen aan de Zijlsingel hebben hun eigen entree aan de straat.

De woningen zijn gebouwd met een EPC norm van minder dan 0,4. Met behulp van zonnepanelen en een warmtepomp bereiken ze een energielabel van A++. Dit betekent een lage energierekening. Alle woningen zijn ingepakt met isolatie, waardoor geluid en warmte / koude binnen de eigen woning blijft. Alle ramen zijn voorzien van isolerende HR++ beglazing. De constructie van het gebouw is zeer degelijk met onder andere betonnen vloeren.  

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers