×

Staalweg, Alphen aan den Rijn
Bedrijfsverzamelgebouw

Alphen aan den Rijn

Aan de Staalweg in Alphen aan den Rijn wordt er in opdracht van MWS Equipment and Mobile Welding Service BV uit Hoogmade gewerkt aan de nieuwbouw van hun nieuwe bedrijfspand in combinatie met 13 bedrijfsunits op het terrein van de voormalige betonfabriek aan de Staalweg 4. Dit op basis van een ontwerp van BD Architectuur.

De nieuwbouw is gelegen op het bedrijventerrein de ‘Heimanswetering’ te Alphen aan den Rijn. Het bedrijventerrein de ‘Heimanswetering’ is totaal 28 hectare (bruto) groot. Goede uitvalswegen zorgen voor een uitstekende verbindingen met onder andere Schiphol, Amsterdam en Den Haag. Per openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken, dankzij op enkele minuten loopafstand gelegen bushalte van waaruit het NS station van Alphen aan den Rijn goed te bereiken is.

Heeft u vragen over een van onze projecten of bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in.


Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers