×

Wateringseveld 1496, Den Haag
13 appartementen

Den Haag

In Nederland lopen jaarlijks ongeveer 19.000 mensen jonger dan 24 jaar een vorm van hersenletsel op. Te vaak komen jongeren met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in een verpleeghuis terecht. Niet omdat dit de beste oplossing is, maar omdat er geen alternatief is. Het is belangrijk dat zij ook een fijne en goede woonplek hebben. Stichting Weerwolfhuizen wil hier iets aan doen.

In opdracht van Stichting Weerwolfhuizen heeft Jobo de Bouwers aan de Wateringseveld 1496 in Den Haag een bestaand kantoorpand omgebouwd naar 13 zorgappartementen.

Het Weerwolfhuis aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag beschikt over 13 appartementen in 4 verschillende uitvoeringen. Iedere appartement is een zelfstandige wooneenheid. In je studio heb je een woonkamer met een slaapgedeelte, je eigen keuken en badkamer. De totale oppervlakte per wooneenheid ligt tussen de  29 en 53 m², inclusief een eigen berging.

Alle appartementen zijn zo ontworpen dat het goed mogelijk is om je met eventuele hulpmiddelen in het appartement te bewegen.

Interesse in de diensten van Jobo de Bouwers? Jobo de Bouwers is uw partner in ieder bouwproject. Kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring en kwaliteit. We zijn met name actief in de regio Groot-Leiden. Omdat wij hier een groot regionaal netwerk hebben, kunnen we goed op de lokale behoefte inspelen. Mede dankzij onze grote betrokkenheid in de regio, zijn wij de meest geschikte partner om uw bouwproject op ons te nemen.

Bouwen en verbouwen, renoveren en onderhouden, we doen het allemaal met een team van vakmensen. Zo bent u bij Jobo de Bouwers altijd verzekerd van een zorgeloos bouwproces en een perfect eindresultaat.

Heeft u vragen over een van onze projecten of bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in.


Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers