×

Renovatie

Op het gebied van renovatiewerkzaamheden heeft Jobo De Bouwers de meest uiteenlopende projecten met succes afgerond. Daarbij zijn wij bij een grote reeks monumentale projecten in de regio betrokken geweest. Van de vroegere textielfabriek Van Wijk & Co in Leiden tot het refectorium van het Vredespaleis in Den Haag. Ook monumentale woonhuizen en villa’s zijn door ons vakkundig gerenoveerd en aangepast naar de huidige eisen. Onze vakmensen zijn er daarbij volledig op ingesteld om u opdrachtgever en/of bewoner op alle vlakken te ontzorgen.
Bent u benieuwd naar wat Jobo de Bouwers op het gebied van renovatie voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan op neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Oplevering Johan van Oldenbarneveltlaan, Den Haag

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers