×

2e Binnenvestgracht, Leiden
Verbouwing

Leiden

In opdracht van de eigenaar van Restaurant De Valk in Leiden hebben wij de bestaande kapconstructie verhoogd. We verhogen de bestaande kapconstructie van het pand om de ruimte te verbeteren voor zowel woning als Petit Restaurant De Valk. Ondanks de lopende verbouwing hebben we het project zorgvuldig georganiseerd, zodat het restaurant tijdens de werkzaamheden gewoon geopend kan blijven.

Een nieuwe badkamer, keuken of aanbouw; wat u ook wilt verbouwen, Jobo de Bouwers helpt u graag. We zijn ons er van bewust dat een verbouwing vaak een behoorlijke ingreep is en daardoor tijdelijk invloed heeft op uw huidige woonomstandigheden. Daarom zorgen wij bij Jobo de Bouwers dat de overlast voor u tot een minimum beperkt blijft. Om een zo kort mogelijke bouwtijd te garanderen zorgen wij voor een gestroomlijnd verbouwingsproces, met duidelijke communicatie en een overzichtelijke planning. Zo bent u altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat. Wilt u een deel van de verbouwing voor eigen rekening nemen? Bij Jobo de Bouwers is elke optie bespreekbaar en uitvoerbaar.

Bent u benieuwd naar wat Jobo de Bouwers op het gebied van verbouw voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan op neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen over een van onze projecten of bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in.


Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers