×

Van Limburg Stirumstraat, Noordwijk
7 woningen

Noordwijk

Het voormalig bankgebouw bestaat uit 3 verdiepingen en is gelegen op de hoek van de Van Limburg Stirumstraat/ Zusterpad te Noordwijk-Binnen, direct grenzend aan het parkeerterrein van winkelcentrum Noordwijk-Binnen aan de Kerkstraat.

Jobo de Bouwers heeft het voormalig bankgebouw getransformeerd naar een appartementencomplex met 7 zelfstandige appartementen. De 2 appartementen op de parterre beschikken over elk twee slaapkamers. De drie appartementen op de begane grond hebben elk één slaapkamer en van deze drie appartementen hebben twee appartementen een zelfstandig balkon. De twee appartementen op de tweede verdieping hebben elk twee slaapkamers en de beschikking over een dakterras (van circa. 12 m2). Alle appartementen hebben een individuele CV-installatie en een berging op de begane grond.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers