×

Snoekstraat, Den Haag
34 woningen

Den Haag

In het centrum van Den Haag, de stad van vele gezichten, is het appartementencomplex ‘Des Paapenhove’ gerealiseerd. De optimale ligging vanuit centrum Den Haag maakt ‘Des Paapenhove’ een uitstekende uitvalsbasis. Gelegen dichtbij openbaar vervoer en de A12/A4/A13 is de wijde omgeving goed bereikbaar, maar ook te voet zijn gezellige winkelstraten en pleinen vol gezellige terrasjes onder handbereik.

Het appartementencomplex ‘Des Paapenhove’, ontworpen door architectenbureau Piet Onderwater & Partners, telt 5 verdiepingen. Op de begane grond is een ruime gemeenschappelijk fietsenberging en totaal 7 woonunits van diverse grootte waarvan er 2 een bescheiden buitenruimte hebben. Middels een lift of het trappenhuis zijn de overige etages te bereiken waarbij er per etage ca. 8 woonunits zijn die zich niet alleen onderscheiden in grootte maar ook omdat er in een aantal gevallen balkons beschikbaar zijn. De bovenste etage kent 3 appartementen met een zonnige balkon ligging.

Elke woonunit, die een eigen badkamer, keuken en cv-installatie heeft, kon vaak met verschillende indelingsvarianten worden uitgevoerd. Woonunits die bij uitstek geschikt zijn als ‘pied-a-terre’ en voor expats, studenten of andere één, maximaal 2 persoonshuishoudens die houden van comfort en wonen in een bruisend en dynamiek deel van Den Haag. Er is beschikking over een beperkt aantal parkeerplaatsen en in de directe nabijheid zijn moderne en ruime parkeergarages beschikbaar.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers