×

Restauratie

Voor het restaureren van uw gebouw of monument in de regio Groot-Leiden is Jobo de Bouwers de aangewezen partij. Van de bijgebouwen van de Hooglandse Kerk tot het voormalige gemeentehuis van Valkenburg; Jobo de Bouwers heeft zowel in de oude binnenstad van Leiden als in de regio diverse aansprekende panden gerestaureerd. De jarenlange ervaring van onze vakmensen brengt met zich mee dat wij u op alle fronten kundig kunnen adviseren. Wilt u zoveel mogelijk oorspronkelijke details behouden en/of de unieke historie combineren met modern leefcomfort? Onze vakmensen verstaan hun werk en gaan zorgvuldig te werk. Restauratie is immers een bijzondere tak omdat er vaak strenge richtlijnen aan worden gesteld. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over beschikbare subsidies van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed.
Bent u benieuwd naar wat Jobo de Bouwers op het gebied van restauratie voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan op neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers