×

Stationsweg, Hillegom
6 appartementen

Hillegom

In Hillegom heeft Holland Property Group meerdere woningen ontwikkeld die zijn gerealiseerd door Jobo de Bouwers. De appartementen zijn gelegen op een zichtlocatie op de hoek van de Stationsweg en de 1e Loosterweg.

Door de ideale ligging ten opzichte van het station van Hillegom en de nabij gelegen uitvalswegen A44, naar o.a. Schiphol, Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn deze woningen uitermate geschikt voor expats en forenzen. Uit de verbouwing zijn 4 appartement gerealiseerd op de begane grond en 1e verdieping, en 2 studio’s op de 2e verdieping, variërend in grootte van ca. 30 m² tot ca. 34 m².

Voor nieuwbouw is Jobo de Bouwers het bouwbedrijf dat u daarbij op een professionele manier kan bijstaan. Daarbij nemen wij in iedere fase van het bouwtraject de zorg volledig uit handen. Het begint bij een eerste schetsplan. Samen met u wordt een plan nader uitgewerkt tot hetgeen u voor ogen heeft. Als het kan worden ingediend bij de daarvoor benodigde overheidsinstanties leggen wij contacten met bijvoorbeeld stedenbouwkundige diensten en de welstandscommissie. Na goedkeuring van de plannen verzorgen wij de volledige bestektekeningen en begrotingen voor u. Pas als u tevreden bent, zullen de bouwwerkzaamheden beginnen.

Bent u benieuwd naar wat Jobo de Bouwers op het gebied van nieuwbouw voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan op neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen over een van onze projecten of bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in.


Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers