×

Zuidweg, Rijpwetering
14 woningen

Rijpwetering

Gelegen in Rijpwetering, tussen de Zuidweg en de Ringsloot, ontstaat de Ripse Schans. Een kleinschalig nieuwbouwproject dat de mogelijkheid biedt vrij en landelijk te wonen in luxe en comfortabele woningen. De mooie vergezichten over het kenmerkende polderlandschap, in combinatie met de Ringsloot en haar natuurlijke oevers, maakt ‘de Ripse Schans’ een heerlijke omgeving om te wonen en te recreëren.

‘De Ripse Schans’ was een uniek nieuwbouwproject. Het unieke van dit project zit in de combinatie van het kleinschalige, intieme karakter en het vrij wonen. De veertien nieuwbouwwoningen kenmerken zich door veel ruimte en lichtinval. De woningen zijn traditioneel gebouwd met nieuwbouwgarantie en uit hoogwaardige materialen vervaardigd.

Het nieuwbouwproject ‘de Ripse Schans’ bestaat uit veertien nieuwbouwwoningen. Deze zijn onder te verdelen in zes vrijstaande woningen, vier 2-onder-1-kap woningen, twee hoekwoningen en twee tussenwoningen.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers