×

Johan van Oldenbarneveltlaan, Den Haag
18 appartementen

Den Haag

Op een mooie locatie aan de Johan van Oldenbarneveltlaan is een voormalig kantoorgebouw getransformeerd tot het prachtige luxe appartementengebouw ‘De Staet’.

In het gebouw zijn 16 appartementen en 2 penthouses gerealiseerd variërend van ca. 55 m² tot ca. 115 m² woonoppervlakte met 1 of 2 slaapkamers en een balkon, terras of Frans balkon.
Daarnaast is er een riant gemeenschappelijk dakterras van ca. 106 m². De appartementen zijn opgeleverd inclusief een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet, de vloeren zijn afgewerkt met een pvc-vloer in houtstructuur. Daarnaast beschikt elk appartement over een berging in het souterrain, is er een gemeenschappelijke fietsenberging en het gebouw is uiteraard voorzien van een lift.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers