×

Hoftuinplein, Rijnsburg
17 woningen

Rijnsburg

Het Hoftuinplein is zeer centraal gelegen in het centrum van Rijnsburg. Op loopafstand bevinden zich verschillende winkels en supermarkten. Daarnaast is wekelijks op het parkeerterrein de plaatselijke markt. Het Hoftuinplein is goed bereikbaar per auto, de uitvalswegen N449 en N206 zijn om de hoek.

In het centrum van Rijnsburg aan het Hoftuinplein zijn 17 hoogwaardige appartementen gerealiseerd in het voormalig Rabobank gebouw. De appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Deze zijn toegankelijk door middel van de trap of één van de twee liften.

De appartementen zijn voorzien van extra luxe door middel van een modern ingerichte badkamer en keuken. Daarnaast beschikken de appartementen over een eigen berging op de begane grond.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers