×

Overrijn, Leiden
9 appartementen

Leiden

De locatie laat niets te wensen over, want dit appartementencomplex is gelegen pal naast de Oude Rijn in het schitterende Leiden. De negen appartementen bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping van het appartementencomplex. De nieuwe appartementen zijn strak en neutraal afgewerkt en beschikken over de nieuwste technieken, zoals een warmtepomp. Prachtige woningen op een gewilde locatie. En dit alles op loopafstand van hartje centrum!

De appartementen beschikken allen over een ruime woonkamer met complete keuken voorzien van vaatwasser, een complete badkamer en hebben een ruime slaapkamer. Daarnaast is er ook nog een inpandige berging in het appartement zelf aanwezig. Alle appartementen zijn volledig afgewerkt en er is gebruikt gemaakt van neutrale kleuren. Vanuit de grote raampartijen met openslaande deuren vult het daglicht gemakkelijk de woonruimte.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers