×

Industrieweg, Voorschoten
16 Bedrijfsunits Bouw

Voorschoten

Aan de rand van het bedrijventerrein “Dobbewijk” en toch ook landelijk gelegen, is Jobo
De Bouwers gestart met de bouw van 16 nieuwe Bedrijfsunits aan de Industrieweg 3 en 5 te Voorschoten.

Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar. Op ca. 200m bevindt zich de doorgaande weg N448 (Voorschoten-Wassenaar), die bij Wassenaar aansluiting geeft op de A44 (Amsterdam-Den Haag). Op korte rijafstand wordt thans gewerkt aan de Rijnlandroute, die voor een snelle verbinding gaat zorgen tussen de A44 en de A4 (Amsterdam-Rotterdam). Het NS-station en diverse busverbindingen ligt op ca. 5 minuten fietsafstand.

De Units worden hoogwaardig uitgevoerd met een opvallende signatuur. Het bedrijfsverzamelgebouw wordt voorzien van een speelse belijning aan de gevel en van aluminium kozijnen, die zorgen voor een dynamische uitstraling van de bedrijfsunits. De bedrijfsunits variëren vanaf ca. 106 m² tot ca. 176 m².

De Bedrijfsunits worden vooral solide opgebouwd met duurzame materialen, betonnen vloeren en kalkzandstenen binnenwanden. Er zijn diverse opties voor wat betreft de indeling en er kunnen eventueel meerdere bedrijfsunits aan elkaar worden gekoppeld. Ook zijn er vele kopers keuze opties, zoals het laten maken van pantry’s, toiletten, extra daglicht toetredingen, indelingen etc.

Parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving. Deze bedrijfsunits zijn zéér geschikt als belegging, maar ook voor een startende ondernemer, of juist een ondernemer die toe is aan een nieuwe stap c.q. vestiging.

Makelaar:                                Immo Rijnstede B.V.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2022 Jobo de Bouwers