×

Bonnikeplein, Noordwijk
35 woningen

Noordwijk

Holland Property Group heeft het plan: “Vita Nova” ontwikkeld met het doel het voormalige kantoorgebouw van ‘Krauthammer’ aan het Bonnikeplein om te vormen tot een fraai woongebouw bestaande uit 35 starters-appartementen dat voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd. Het Bonnikeplein is zeer centraal in Noordwijk gelegen nabij winkels als Albert Heijn en diverse voorzieningen.

Het gebouw stond door de crisis in de kantorenmarkt al langere tijd leeg, hetgeen afbreuk doet aan haar omgeving. De naam “Vita Nova” slaat terug op het transformatieproces wat ten grondslag ligt aan dit bouwplan waarbij het gebouw een nieuwe functie en daarmee een ‘nieuw leven’ krijgt.

Met haar plan speelt Holland Property Group in op de enorme vraag naar huurappartementen voor starters in de gemeente Noordwijk. De appartementen variëren qua oppervlakte van zo’n 30 t/m 55 m2 groot.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers