×

Nieuwbouw

Een nieuw huis bouwen of een aanbouw plaatsen? Jobo de Bouwers is het bouwbedrijf dat u daarbij op een professionele manier kan bijstaan. Daarbij nemen wij in iedere fase van het bouwtraject de zorg volledig uit handen. Het begint bij een eerste schetsplan. Samen met u wordt een plan nader uitgewerkt tot hetgeen u voor ogen heeft. Als het kan worden ingediend bij de daarvoor benodigde overheidsinstanties leggen wij contacten met bijvoorbeeld stedenbouwkundige diensten en de welstandscommissie. Na goedkeuring van de plannen verzorgen wij de volledige bestektekeningen en begrotingen voor u. Pas als u tevreden bent, zullen de bouwwerkzaamheden beginnen.

Bent u benieuwd naar wat Jobo de Bouwers op het gebied van nieuwbouw voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan op neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers