×

West Havenstraat, Leiden
21 Appartementen

Leiden

Het project is volledig uitverkocht! Begin 2022 is er gestart met de bouw van het project.

Het project ‘Smitshof’ bestaat uit in totaal 21 luxe appartementen. De appartementen zijn verdeeld over drie woongebouwen. Dit prachtige nieuwbouwproject wordt door Jobo de Bouwers gerealiseerd op de locatie West Havenstraat 8 in Leiden.

De appartementen aan de ‘Smitshof’ passen door de architectuur perfect in het straatbeeld en voldoen aan alle moderne eisen. Zo zijn de woningen optimaal geïsoleerd en zullen er zonnepanelen op de daken worden geplaatst. In combinatie met geluidsarme warmtepompen zorgt dit voor een betaalbaar en behaaglijke wooncomfort. Ook zijn de woningen voorzien van inbraakwerende sloten en is er een moderne lift.

 

Een gezellig historisch centrum, beroemde musea, winkels, restaurants en het strand om de hoek. Dat is Leiden. De stad die álles heeft. Van verscholen hofjes uit vervlogen tijden tot hippe concept stores. Een unieke woonbeleving. Vanuit de woningen wandelen de bewoners zo de historische binnenstad in of lopen ze de markt op voor heerlijke dagverse producten. Alle voorzieningen zijn op loopafstand en het Centraal Station is op slechts 20 minuten wandelen van ‘Smitshof’.

Heeft u vragen over een van onze projecten of bent u geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in.


Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers