×

vacature magazijnmedewerker

Jobo de Bouwers is een middelgroot ontwikkelend bouwbedrijf in de regio Groot-Leiden. We zijn een typisch Leids familiebedrijf met korte lijntjes en een prettige informele werksfeer. We bestaan sinds 1975 en hebben ons in de ruim 45 jaar dat we bestaan verder gespecialiseerd in de meest uiteenlopende disciplines: van woningbouw tot utiliteitsbouw en van vastgoedontwikkeling tot renovatie en restauratie. Klik hier om onze projecten te bekijken!

Er werken op dit moment meer dan 35 collega’s in vaste dienst en het personeelsverloop is laag. Stuk voor stuk vakmensen die de kracht van ons bedrijf vormen. Jobo de Bouwers is een Erkend Leerbedrijf. Opleiding en ontwikkeling vinden we belangrijk. Het onderhoudt en versterkt het kennisniveau van onze organisatie. Deskundigheid en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en daarom zijn wij op zoek naar echte vaklieden!

Vanwege bedrijfsgroei zijn wij op zoek naar een parttime magazijn medewerker

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag en het doorstromen van materiaal voor onze projecten. Je zet goederen klaar voor transport en helpt bij het laden, lossen en in het magazijn opruimen van materialen.

Wat neem jij mee?

  • Aantoonbare relevante logistieke werkervaring
  • Bij voorkeur een certificaat hef- en/of reachtruck
  • In bezit van rijbewijs BE is een pré
  • Je kan goed overzicht behouden en gestructureerd werken
  • Je bent service- en oplossingsgericht
  • Je hebt een VCA certificaat of bent bereid deze te halen

Wat wij bieden:

  • Werken binnen een familiebedrijf met prettige persoonlijke sfeer

Interesse?

Vul het formulier in of mail je gegevens naar monique@jobodebouwers.nl.

Bij vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Kuijt per email monique@jobodebouwers.nl of 071-5227225.  

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers