×

Ook in deze tijd volop kansen pakken

Wij kunnen terugkijken op een positief 2021! De samenwerking met onze opdrachtgevers, partners en adviseurs heeft ervoor gezorgd dat wij in dit bewogen jaar door hebben kunnen bouwen. Bouwen aan een mooie gevarieerde mix van projecten die wij in uitvoering hebben, van ambachtelijke werken tot nieuwbouw en van maatwerk tot renovatie.

Ook hebben wij dit jaar kunnen bouwen aan een gezonde en goed gevulde portefeuille met passende werken voor de komende jaren. Ik ben trots op de geleverde inzet van onze gepassioneerde vakmensen die wij in dienst hebben en die Jobo De Bouwers de komende jaren vooruithelpen.

De Bouwerskrant geeft een impressie van de projecten waar wij aan werken. In ons verbouwde kantoor zijn wij klaar voor 2022 en hebben wij vertrouwen in de toekomst. Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond 2022!

Bas van Dijk

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers