×

Bedrijfsverzamelgebouwen ontwikkelen en realiseren deden wij al even, maar om onze specialiteit meer te benadrukken zetten we de bedrijfsverzamelgebouwen nu sinds kort onder de naam Joenit.nl in de markt. Kenmerkend bij de ‘Joenits’ zijn de verticale houten accenten in de vorm van balken, die aan de bovenkant een dikke grijze stip hebben. De balken staan tegen de scheidingswanden van de verschillende bedrijfsunits.Ze zijn kwalitatief hoogstaand, duurzaam en zeer geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ondernemers kunnen de units gebruiken als opslagruimte of werkplaats. Waar particulieren ze kunnen gebruik als stalling voor motoren, auto’s en boten.Geïnteresseerd of graag meer weten? Bezoek hier de pagina van Joenit.nl

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2023 Jobo de Bouwers