×

Uniek wonen in de Bildervilla’s

Op een fraaie locatie in de kern van Bilderdam worden drie villa’s gerealiseerd omgeven door groen en water. Bilderdam is een klein buurtschap aan de Drecht. Het buurtschap behoort tot het landelijk gebied van Leimuiden. Door de afstand tot Leimuiden heeft Bilderdam een eigen karakter ondanks dat het midden in het Groen Hart en centraal in de Randstad ligt. Op korte afstand liggen o.a. Schiphol, Amsterdam en Alphen aan den Rijn. Het kleinschalige dorp bestaat uit ongeveer 100 inwoners.

Op de unieke locatie die wordt gekenmerkt door rust, water en groen worden drie hoogwaardige villa’s gerealiseerd door Jobo de Bouwers. Een woonproject waar iedereen wil wonen vanwege de vrijheid en de duurzame, comfortabele en karakteristieke woningen.

In samenwerking met Goedhart Makelaars (info@goedhartvastgoed.nl of 0172 – 50 99 73) zijn wij met het project in verkoop!

Ga snel naar de website www.bildervillas.nl en download de verkoopstukken!

De inschrijving sluit op 15 oktober 2021!

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers