Jobo de Bouwers is dankzij grote kennis van de regionale markt steeds vaker initiatiefnemer en ontwikkelaar van bouwprojecten. Zo realiseerde onze zelfstandige afdeling Projectontwikkeling tal van beeldbepalende projecten. Monumentale panden in Leiden en omgeving werden omgetoverd tot prettige woonlocaties. En comfortabel wonen en behoud van unieke historische details werden op optimale wijze gecombineerd.

Jobo de Bouwers ontwikkelt en realiseert nieuwe woningbouwprojecten, bedrijfsverzamelgebouwen en kantoorlocaties. We selecteren de bouwterreinen en verzorgen de aankoop en financiering van de projecten. Zowel zelfstandig als in samenwerking met bedrijven, gemeenten of instanties. Daarnaast beantwoorden we alle vragen over infrastructuur, milieusituatie, functionaliteit, beheer en identiteit.

We hebben een breed netwerk van professionele partners. Vandaar dat we per project in staat zijn om een op maat gesneden team van specialisten samen te stellen. Van stedenbouwkundigen en architecten tot specifieke adviseurs. Net als Jobo de Bouwers hebben zij maar een doel: het beste resultaat bereiken voor de klanten. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.