Een nieuw huis bouwen of een aanbouw plaatsen is een spannend traject. Het is niet uw dagelijkse werk en vaak weet u niet precies wat u kunt verwachten. Jobo de Bouwers wel. In iedere fase van het bouwtraject nemen wij voor u alle zorg uit handen. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt.

We kunnen een eerste schetsplan opstellen. Samen met u wordt een plan verder uitgewerkt tot het volledig is wat u in gedachten heeft. Als het kan worden ingediend bij de daarvoor benodigde overheidsinstanties leggen wij contacten met bijvoorbeeld stedenbouwkundige diensten en de welstandscommissie. Na goedkeuring van de plannen verzorgen wij de volledige bestektekeningen en begrotingen voor u. Pas als u tevreden bent, kan het echte werk beginnen.

Jobo de Bouwers heeft al vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Van prachtige uitbreidingen tot zeer luxe villa’s met voorzieningen zoals een veranda, fitnessruimte of zwembad. Benieuwd? Kijk voor een overzicht van onze gerealiseerde projecten op deze pagina. Vrijblijvend kennismaken? Onze contactgegevens vindt u hier.