Jobo de Bouwers is een allround aannemersbedrijf met BouwGarant-keurmerk. We doen woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie, plan- en projectontwikkeling. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen. We zijn breed inzetbaar en kunnen elke opdracht van A tot Z voor u aanpakken.

Ons familiebedrijf is opgericht in 1975 en we zijn er trots op meer dan 40 medewerkers in vaste dienst te hebben. Stuk voor stuk vakmensen die de kracht van ons bedrijf vormen. Ons personeelsverloop is laag en Jobo de Bouwers is een Erkend Leerbedrijf. Opleiding en ontwikkeling vinden we essentieel. Het onderhoudt en versterkt het kennisniveau van onze organisatie.

Jobo de Bouwers heeft een uitstekend uitgerust bedrijfsbureau, een eigen architect en professionele werkplaats. Daarnaast beschikken we over het nodige bouwmaterieel. Van een mobiele hijskraan en steigers tot bouwmachines en bedrijfswagens. Onze bekende geel-rode bussen zijn volledig ingericht als mobiele werkplaatsen.

We zijn lid van de branchevereniging Bouwend Nederland en werken met een grote groep gespecialiseerde partners, die altijd en overal inzetbaar zijn. Het bouwproces kan daardoor gestroomlijnd verlopen. Onze visie op dienstverlening? Voor elke opdracht de beste en meest efficiënte manier weten te vinden, dat is de kunst.