Een bedrijfspand realiseren is gespecialeerd werk. Het is niet uw dagelijkse werk en vaak weet u niet precies wat u kunt verwachten. Jobo de Bouwers wel. In iedere fase van het bouwtraject nemen wij voor u alle zorg uit handen. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt.

We kunnen een eerste schetsplan opstellen. Samen met u wordt een plan verder uitgewerkt tot het volledig is wat u in gedachten heeft. Als het kan worden ingediend bij de daarvoor benodigde overheidsinstanties leggen wij contacten met bijvoorbeeld stedenbouwkundige diensten en de welstandscommissie. Na goedkeuring van de plannen verzorgen wij de volledige bestektekeningen en begrotingen voor u. Pas als u tevreden bent, kan het echte werk beginnen.

Jobo de Bouwers heeft al vele zakelijke nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Van prachtige uitbreidingen tot volledig nieuwe, fraai vormgegeven bedrijfspanden. Benieuwd? Kijk voor een overzicht van onze gerealiseerde projecten op deze pagina. Vrijblijvend kennismaken? Onze contactgegevens vindt u hier.