Dé bouwpartner van bedrijven, beleggingsmaatschappijen, gemeenten, woningbouwverenigingen en andere (zorg)instellingen. Dat is Jobo de Bouwers al sinds de oprichting in 1975. Als middelgrote aannemer kunnen we uitstekend inspelen op de wensen van uiteenlopende opdrachtgevers. We nemen u graag alle zorg uit handen en zijn van A tot Z betrokken.

Door de korte lijnen en vele disciplines in ons bedrijf kunnen we projecten snel en op hoog niveau realiseren. Zo doet Jobo complete winkelverbouwingen, zet bedrijfsverzamelgebouwen neer en verzorgt kantoorverbouwingen. Maar we maken ook klinieken en laboratoria met alle benodigde voorzieningen. En we onderhouden, renoveren en bouwen vaak voor woningcorporaties. Zo is ook uw meerjaren onderhoudsplan (MJOP) bij ons in goede handen.

Jobo bouwt en verbouwt duurzaam en met de nieuwste technieken. We hebben een schat aan ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van de industrie tot het onderwijs. En onze vakmensen handelen altijd met de grootste zorg voor de gebruikers. Duidelijke communicatie en een compacte planning zijn daarbij onmisbaar.

Benieuwd naar eerdere bouwprojecten? Bekijk deze pagina voor een deel van ons veelomvattende scala aan werkzaamheden. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Onze contactgegevens vindt u hier.